Ons aanbod

Ons aanbod

Overdenkwerk ontwikkelt filosofische trainingen voor onder meer bestuurders, managers, toezichthouders, en bestuurs- en beleidsstrategen. Bekijk hieronder ons aanbod:

Als bestuurder of strateeg staat u voor een aantal eigentijdse uitdagingen en vraagstukken. Hoe krijgt u grip op deze toekomstvraagstukken, zonder dat u zich erin verliest? Is een sceptische blik hierbij verstandig, of is het juist wijs om een vooruitgangsoptimist te zijn?
18 september 2024 t/m 22 januari 2025
Tijdens deze interactieve leergang maakt u kennis met de meest krachtige gedachten uit de filosofie over leiderschap, vanuit de drie complementaire invalshoeken: pathos, logos en ethos
Verschillende startdatums in 2023-2024
Op zoek naar een interessante invulling van een personeelsuitje komend jaar? Op een leuke en laagdrempelige wijze kunnen wij uw mensen functioneel laten twijfelen.
Incompany
Twijfelen is essentieel voor het vergaren van betrouwbare kennis. Tijdens deze verdiepende en interactieve filosofische trainingsreeks voor bestuurders, managers en beleidsstrategen werkt u aan een ruimer denkvermogen. Verruim uw denken!
18 april 2024 t/m 4 september 2024