Ons aanbod

Ons aanbod

Overdenkwerk ontwikkelt filosofische trainingen voor onder meer bestuurders, managers, toezichthouders, en bestuurs- en beleidsstrategen. Bekijk hieronder ons aanbod:

Als bestuurder of strateeg staat u voor een aantal eigentijdse uitdagingen en vraagstukken. Hoe krijgt u grip op deze toekomstvraagstukken, zonder dat u zich erin verliest? Is een sceptische blik hierbij verstandig, of is het juist wijs om een vooruitgangsoptimist te zijn?
14 september 2022 t/m 14 december 2022
Tijdens deze interactieve leergang maakt u kennis met de meest krachtige gedachten uit de filosofie over leiderschap, vanuit de drie complementaire invalshoeken: pathos, logos en ethos
Verschillende startdatums in 2022-2023
Twijfelen is essentieel voor het vergaren van betrouwbare kennis. Tijdens deze verdiepende en interactieve filosofische trainingsreeks voor bestuurders, managers en beleidsstrategen werkt u aan een ruimer denkvermogen. Verruim uw denken!
13 april 2022 t/m 6 juli 2022
Op zoek naar een interessante invulling van een personeelsuitje komend jaar? Op een leuke en laagdrempelige wijze kunnen wij uw mensen functioneel laten twijfelen.
Incompany